Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL I COMMOCIÓ A L'EUROPA PER LA MORT DE JUAN M. CABANAS

L'entrayable consoci ens deixa als 46 anys

CabanasLa família europeista va rebre ahir un fort cop anímic en saber-se la malaurada notícia de la mort de Juan Manuel Cabanas a l'edat de 46 anys. Europeista d'arrel, fidel des de menut al blau escapulari, era membre penyista actiu, delegat d'equips de base i una de les persones més estimades. Cabanas serà enterrat demà a les 10 del matí a Sancho de Ávila.

La nit d'ahir divendres va ser una de les més tristes del recent europeisme. La pèrdua de Cabanas, sentida profundament com en el seu dia va ser la de Xavier Vallejo, va agafar a tothom per sorpresa, sobretot per la curta edat (46) d'un europeista de cor, entregat al seu club i disposat a ajudar en tot allò que fes falta. Membre de l'antiga penya l'Escapulari, va ser un dels promotors i impulsors de l'actual Caliu Gracienc.

La vetlla de Juan M. Cabanas es pot fer durant el dia d'avui i fins demà al matí a la sala número 15 del tanatori de Sancho de Ávila. El funeral pel difunt s'efectuarà demà diumenge al matí a partir de les 10 hores al mateix tanatori. En nom del club, de la família europeista, dels mitjans de comunicació del club, dels empleats i de tots aquells que un dia o altre vam estar al costat de l'amic Cabanas, volem transmetre el més sentit condol a familiars i amics. Descansa en pau, amic!

 

acidH TEB FederacioAcell