Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ARTICLE DE L'EUROPA A LA REVISTA ANGLESA "4-4-2"

"L'Europa guanya consens a Catalunya"

442No és habitual per un club de Tercera Divisió sortir als grans mitjans però encara ho és menys si aquest mitjà és estranger i de primera línia. El periodista Andy Mitten, de la prestigiosa revista anglesa "Four Four Two", va voler descobrir la curiosa història de l'Europa i en dedica un article. Mitten va presenciar l'Europa-Prat i en fa una bona contracrònica.

Convidat a presenciar un partit de l'Europa per la direcció de ceeuropa.cat, Andy Mitten, redactor d'una de les revistes més prestigioses sobre futbol al país que va inventar-se aquest esport, signa una divertida i interessant contracrònica del partit. L'article comença dient que "al principi vaig pensar que l'Europa-Prat era una broma. Europa contra Prat?" fent clara alusió al nom continental de l'equip gracienc i al nom aeroportuari de l'equip visitant. Més endavant, el columnista destaca els orígens i la gran història de principis del segle passat de l'Europa. Escombrant cap a casa, Mitten destaca que "a la dècada dels anys 20, dirigit per l'anglès Ralph Kirby, va ser el segon equip més important de Catalunya".
 

442
Imatge de part de l'article al portal web de la revista "Four Four Two"

 

El periodista també destaca els èxits més recents de l'entitat, com la doble victòria sobre un poderós FC Barcelona els anys 1997 i 1998 a les respectives finals de la Copa Catalunya. Mitten remarca que l'horari matinal del club "no és un problema per la majoria de gent d'edat avançada" però que si que ho suposa per a "la majoria de joves de Barcelona que surten i dormen fins a la tarda de diumenge". Sobre aquest portal, la web oficial, l'article es fixa en una curiositat de la part superior de ceeuropa.cat "on hi destaca que diuen sentir-se orgullosos de ser graciencs, catalans i europeistes". Podeu llegir l'article complet (en anglès) fent clic a l'enllaç inferior:

 

Article L'Europa a "Four Four Two"

 

acidH TEB FederacioAcell