Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL PER LA MORT DE LA MARE DEL DIRECTIU AGUSTÍ TENLLADO

Sensible pèrdua dins la familia europeista

DolL'europeisme està de dol per la mort, ahir, de Maria Àngels Pardo, mare del recent directiu escapulat Agustí Tenllado. El funeral té lloc aquest matí (12 hores) a la localitat tarragonina d'Arnes. Posteriorment, l'enterrament es durà a terme al cementiri de Montjuïc, aproximadament cap a les 15 hores. El club acompanya en el sentiment i el dol al seu consoci i company.

Maria Àngels Pardo era mare del directiu Agustí Tenllado i a la vegada esposa del també soci històric Agustí Tenllado Llompart. Després del funeral i l'enterrament que tindran lloc en el dia d'avui, en els propers dies se celebrarà una missa funeral a Barcelona, en dia i hora encara per determinar. 

Tota la família Tenllado Pardo ha estat europeista i molt vinculada a l'entitat i la vida esportiva i social del club. El consoci i directiu Agustí Tenllado ha participat des de sempre en la vida social de l'entitat i també en la directiva, complint ara la seva segona etapa. Tenllado també ha dut a terme una gran participació en la penya Caliu Gracienc.

acidH TEB FederacioAcell