Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA LOTERIA TOCA SEGUR A LA BASE I L'ESCOLA DEL CLUB

Vendre un o més talonaris té premi

DolLa loteria de Nadal és, generalment, un moment important en l'ajuda econòmica de les famílies, socis i col·laboradors de l'Europa en clau de venda de talonaris. Com és tradicional també cada any, aquesta ajuda es veurà també recompensada per l'entitat en forma de regals a triar, al marge del concurs amb el que ja es pren part amb la loteria.

Les diferents butlletes dels tres números de loteria que cada Nadal posa en circulació l'entitat, permeten, a la vegada que jugar pel sorteig del dia 22 de desembre de la Loteria Nacional, optar a guanyar diferents premis i obsequis cedits pels patrocionadors oficials del club i els col·laboradors oficials de l'entitat. Ara, però, abans del propi sorteig ja hi ha un premi segur.

Tots els nois i noies de l'Escola de Futbol i el Futbol Base federat de l'entitat que, com a mínim, venguin un talonari sencer de loteria, podran recollir a oficines, a partir del 10 de desembre, l'obsequi que més gràcia els hi faci a triar entre un banderí oficial del CE Europa o el nou fulard (una bufanda més elàstica i estètica), nou producte de la gamma de marchandising del club.

acidH TEB FederacioAcell