Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

OFERTES ESPECIALS TOSHIBA PELS SOCIS I JUGADORS DEL CLUB

Descomptes en productes de la marca

DolS'apropen les festes nadalenques i és hora d'anar pensant en regals per la familia, parella o amics. La casa Toshiba, sponsor oficial del CE Europa, ofereix alguns dels seus productes a preus molt especials només per a socis de l'entitat i jugadors de la base. Es poden trobar al carrer Casanova 72, a la botiga Apalan. Els preus són els més competitius.

El passat 15 de novembre la casa Toshiba ja va oferir productes amb una oferta especial. Ara, però, els preus d'una sèrie de productes (com televisors o càmeres domèstiques) baixen més el seu preu de forma exclusiva per la familia europeista. Aquesta oferta només es pot trobar a la botiga Apalan del carrer Casanova número 72 (telèfon 934 525 600.

 

Loteria

 

Per gaudir d'aquesta excepcional oferta només cal dirigir-se a la botiga Apalan i preguntar per la Sra. Paloma. Poden gaudir d'aquesta promoció socis (al corrent de la temporada 09/10) i jugadors de l'entitat tant del Nou Sardenya com del Camp de l'Àliga. La promoció és especial de cara als nadals i amb un preu únic i excepcional al mercat.

 

Loteria

 

acidH TEB FederacioAcell