Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BON NADAL I BONES FESTES!

Missatge del club a socis i jugadors

NadalEl president del Club Esportiu Europa, Guillaume de Bode, en nom seu i de la junta directiva de l'entitat, ha destinat unes línies als socis, aficionats i jugadors de base de cara a aquestes festes. El missatge, en forma de postal, ha estat entregat als socis i repartit entre els membres del club. A continuació os oferim el text de forma íntegre i a l'abast de tothom.

"Benvolguts europeistes, S’acaba l’any 2009 amb un munt de noves experiències per afegir a la història dels 102 anys de vida del nostre club. L’Europa ha de ser un lloc de trobada per viure el futbol en la seva essència competitiva, però també ha de ser un espai per a fer amics i on tinguin cabuda els valors educatius i solidaris. Evidentment sempre podem millorar, però per crèixer personalment i com a club, hem de tenir autoestima, confiança, il·lusió, una actitud constructiva i un tenaç esperit de superació. Per damunt de tot hem de ser persones sensibles i compromeses en ajudar a tots aquells que formen part del club: jugadors, entrenadors i delegats dels nostres equips.

 

Nadal
Imatge de la posta amb el missatge que es reprodueix en aquest article

 

 

Tots som importants en el present de l’Europa i en la construcció del seu esperançador futur. Us agraïm sincerament la vostra presència als camps, assistint amb amics i familiars per animar al Primer Equip i als nostres joves del Futbol Base i l´Escola. Junts som més i millors. Malgrat els problemes actuals de la societat en general, el nostre club està ben viu i ha de ser un referent per a l’entreteniment dins un marc de respecte i tolerància on poder riure amb els amics i gaudir de l’esport. També us convidem a participar amb idees i i projectes per fer l’Europa cada any més fort i més integrat a la vida esportiva i social de Gràcia, Barcelona i Catalunya. Per la vostra implicació, fidelitat i estima als colors de l’Europa us donem, un any més, les gràcies. A tots vosaltres, socis, col·laboradors, patrocinadors i amics. Us desitgem un bon Nadal i un feliç 2010 amb salut i renovades il·lusions.

Visca l’Europa! · Guillaume de Bode (President) i Directiva CE Europa / FPE Europa"

 



acidH TEB FederacioAcell