Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DESCANS FINS L'ANY VINENT

Juvenil i Femení tornaran a entrenar al 2010

NadalA diferència del Primer Equip, que juga jornada de lliga el diumenge 3 de gener, el Juvenil A i el Femení A de l'Europa no tornen als seus respectius campionats de Lliga Nacional fins al cap de setmana del 10 de gener. No serà fins l'inici de l'any 2010 que tots dos equips tornin a la rutina d'entrenaments. El Juvenil A ho farà el dia 2 al matí i el Femení el dia 4 al vespre.

L'equip de Toni Cosano es troba en ple intent de remuntada de llocs a la classificació de la Lliga Nacional Juvenil. Durant els dies que van de Nadal i Sant Esteve a cap d'any, els jugadors han rebut un planning d'exercicis que, de forma privada, hauran de realitzar. No obstant, els entrenaments sobre el terreny de joc, en grup, no tornaran a tenir lloc fins al mes de gener, en concret el dia 2 a les nou del matí.

Per la seva banda, el Femení de Natalia Astrain, que milita a l'equivalència a la mateixa lliga que els juvenils (la segona en ordre a l'estat espanyol i que rep el mateix nom), s'esperarà fins al dilluns 4 de gener per iniciar la rutina habitual d'una setmana normal d'entrenaments. Tots dos equips es retrobaran amb la lliga regular el cap de setmana del 9 i 10 de gener. El Juvenil A ho farà a casa davant un 'coco', el Manlleu, que actualment ocupa zona d'ascens a Divisió d'Honor. Les noies ho faran amb el Lleida, també classificat en zona noble.

 


acidH TEB FederacioAcell