Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RESUM DEL 2009

Europa TV presenta un recull d'imatges

Resum 2009Avui és el darrer dia de l'any i com és costum en molts mitjans de comunicació, toca fer un repàs del més destacat dels 365 dies que es deixen enrera. Els mitjans oficials de l'Europa no seran pas una excepció i mitjançant Europa TV, els socis i europeistes poden recordar els millors moments d'un any singular que serà recordat per sempre per alguns moments.

D'entre aquests moments, tres en destacaran per sempre més per sobre de la resta. El primer d'ells, l'aparició del llibre del Centenari del Club, una obra mestra de Ramon Vergés. El segon, l'homenatge al soci (entrega d'insignies als 25, 50 i 75 anys de fidelitat) i el tercer, un rècord històric d'imbatibilitat del Primer Equip, invicte durant tota una volta -la primera- del campionat de lliga al Nou Sardenya, un estadi que ha recuperat la sensació de fortí que tenia als anys 90.

Precisament la imatge de l'equip de l'Europa saltant al terreny de joc en un partit qualsevol d'aquesta temporada a casa és la darrera imatge d'un vídeo que comença, com no pot ser d'altra manera, amb el més destacat del mes de gener. El 2009 va iniciar-se de forma trista amb un temporal de vent que va tenir víctimes mortals (sobretot a Sant Boi de Llobregat) i que en clau europeista va causar desperfectes a tots dos camps de futbol escapulats. Aquesta i d'altres imatges les podeu veure a Europa TV o fent clic a l'enllaç inferior.

 

Video Resum del 2009 a Europa TV

 


acidH TEB FederacioAcell