Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BON ANY I BONA DÈCADA!

Els estadis de l'Europa, d'aniversari al 2010

Inici 2010Estem a dia 1 de gener i no tan sols comença un any, sinó també una dècada. El 2010 serà un any de propòsits i reptes per la família escapulada a nivell esportiu però també de recordatori i celebració. La nostra casa, l'estadi, està d'aniversari aquest any que tot just comença, tant en versió antiga com moderna. Durant aquest 2010, l'Europa celebrarà 103 anys de vida esportiva.

Dos moments especials centraran les activitats socials i de celebració del CE Europa durant aquest 2010. El proper mes de juny l'estadi Nou Sardenya complirà 15 anys de vida i al mes de desembre se celebraran els 70 anys de la inauguració del vell estadi de Sardenya, construït el 1940 sobre el mateix terreny que ara ocupen el Nou Sardenya, l'Europolis i l'Europarking i que fa set dècades era un bosc d'àrbres ple de desnivells.

A nivell esportiu, el Primer Equip tindrà el repte de superar els punts i la classificació final de la temporada passada. El Juvenil A, consolidar la Lliga Nacional i mantenir la categoria per tal de provar el salt la temporada vinent. El Femení A té, davant seu, el repte de millorar els números i la classificació històrica de l'equip a la 'Segona A' del futbol femení i altres equips de base l'objectiu de mantenir o assolir categories. Sens dubte, serà un 2010 ben interessant i que tot just comença. Bon any i bona dècada!


 


acidH TEB FederacioAcell