Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL PER LA MORT DE BENITO SANTIAGO, EXDIRECTIU DEL CLUB

Va tenir càrrec al club amb diverses juntes

BenitoAhir dijous dia 7 de gener va morir Benito Santiago, exdirectiu del club que havia travessat durant l'any 2009 una molt complicada malaltia. Santiago se'n va sortir en primera instància i va poder veure els darrers actes de Centenari del club (llibre) però ahir va arribar la pitjor notícia possible. L'enterrament serà a Les Corts demà dissabte a les 10:45 hores.

Benito Santiago Morente va patir durant l'inici del 2009 una greu malaltia que el va tenir entre la vida i la mort durant uns dies. Se'n va sortir i tot el sofert tractament, encara va poder assistir a dos actes destacats de l'any passat: la presentació del llibre del Centenari de l'Europa i, sobretot, l'entrega de la insignia de plata als 25 anys o més de soci de l'Europa, que va recollir al costat del seu germà, Tomás Santiago, president de la penya Agrupació Europeista, en l'acte d'homenatge al soci del dia de l'aniversari del club, el 5 de juny.

 

Benito
Benito Santiago (al centre) al moment de rebre la insignia d'honor de soci
de mans del president De Bode i a la vegada que el seu germà Tomás.

 

L'exdirectiu va tenir protagonisme en les diferents tasques internes del club, sobretot als anys 90 i principis de l'actual segle, de la mà dels presidents Josep Castro, Josep Bartolí , Joan Grases i Conrad Pugés. La seva darrera tasca al club, ja en la dècada que hem deixat enrere fa uns dies, va ser la d'encarregat general dels porters i taquillers de les guixetes i entrades del recinte del Nou Sardenya.

 

Benito
Darrer acte públic amb la presència de Benito Santiago, la presentació
del llibre del Centenari escrit per Ramon Vergés

 

Durant el dia d'avui, la vetlla del cos es podrà realitzar al tanatori de Les Corts (a partir de les 16 hores). L'enterrament tindrà lloc demà dissabte al mateix cementiri de Les Corts a les 10:45 del matí. Des d'aquestes línies la junta directiva del CE Europa vol transmetre el condol a familiars i amics. Descansi en pau.


Benito
Santiago al costat dels seus companys directius dies abans de la inauguració
del Nou Sardenya, l'estiu de 1995. De dalt a baix i d'esquerra a dreta:
Toni, Llauradó, Castro (president), Bartolí, Tort, Escudero, Vergés i Grases.
Santiago, Bartolí (fill), Pugés, Pujol i Andreu.

 


acidH TEB FederacioAcell