Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CLUB ENVIARÀ A CASA DELS SOCIS LES FOTOS AMB LA INSÍGNIA

Es poden demanar còpies digitals de franc

El ClubJa estan disponibles les fotos de tots els socis del club que van rebre la insígnia de l'entitat en els diferents actes realitzats (sopar del soci o acte públic a l'estadi) durant el tram final de 2009. El club les enviarà gratis al domicili de cada soci en format paper, però també es poden enviar per e-mail. Les còpies digitals cal sol·licitar-les al correu general del club.

Tots els socis que van rebre distinció als 25, 50 i 75 anys de fidelitat a l'entitat començaran a rebre en els propers dies i setmanes les fotografies individuals que es van fer al moment de recollir la seva insígnia, ja fos a l'acte d'homenatge al soci (sopar celebrat el 5 de juny de l'any passat) com els posteriors actes sobre la gespa del Nou Sardenya en partits del tram final de l'any 2009.

A banda de la imatge en suport de paper fotogràfic, els socis i sòcies poden també demanar còpies digitals via e-mail. Per a rebre la imatge en format "JPG" a alta qualitat (totalment de franc) cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant a l'assumpte "foto insígnia soci" i incloent a l'e-mail el nom i cognoms (complet) i el tipus de franja de soci de la qual es va rebre l'homenatge, és a dir, als 25, 50 o 75 anys.


 


acidH TEB FederacioAcell