Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'EUROPA I PEUGEOT

Els socis gaudiran d'avantatges a Peugeot

El ClubEl Club Esportiu Europa i la prestigosa marca d'automòbils Peugeot, a través del concesionari Barcelonesa-Peugeot, han arribat a un acord de col·laboració on la marca oferirà descomptes i promocions a socis del club i participarà activament en actes socials, presentacions i festes esportives que l'entitat escapulada pugui organitzar o celebrar durant l'any.

 

Peugeot

 

Amb aquest acord, Peugeot oferirà condicions "VIP" als socis, jugadors i familiars directes del CE Europa (prèvia acreditació). Amb un telèfon directe i exclusiu pel club (Sr. Joan Puyol, núm. 685 188 894), els europeistes gaudiran de diverses promocions i descomptes preferents en la compra de vehicles, furgonetes o turismes nous o amb pocs km, i també condicions preferents de finançament, per exemple descomptes de fins al 48% en taller:

Canvi d'oli i filtre: 48%
Pastilles de fre i materials: 35%
Pneumàtics: 30%
Bateries i materials: 35%


Vehicles de cortesia i gestió personalitzada

Peugeot ofereix un vehicle de substitució gratuït en operacions de planxa, pintura i mecànica (opció vàlida per a estàncies superiors a 12 hores i subjecte a disponibilitat d'unitats de prèstec). S'ofereix també als jugadors i socis del club una gestió personalitzada en la venda de vehicles i transport del mateix fins al domicili. Per a un millor servei, Peugeot es trasllada al domicili o lloc de feina per assesorament i gestió i es fa càrrec de la baixa i la gestió del vehicle que es deixi a canvi. Així mateix, Peugeot ofereix un servei porta a porta de taller, recollint i portant a domicili el cotxe quan ha d'anar al taller (només Barcelona i rodalies).


 


acidH TEB FederacioAcell