Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BENEFICIS PELS EUROPEISTES ALS INSTITUTS ODONTOLÒGICS

L'Europa arriba a un acord de col·laboració

El ClubEl Club Esportiu Europa i els Instituts Odontològics (entitat amb cinc seus a Barcelona, una d'elles al carrer Sardenya) han arribat a un acord de col·laboració que inclou el recolzament de la prestigiosa empresa i una sèrie de descomptes i beneficis per a tots els europeistes, de jugadors a socis. L'acord, en principi fins al juny, té una ferma intenció d'ampliació bilateral.

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya va acollir durant la matinal d'ahir dimecres la signatura del conveni de col·laboració entre l'Europa i els Instituts Odontològics. L'acord inclou un tracte preferencial a tots els socis, jugadors i tècnics de totes les categories i gèneres de l'entitat, així com empleats, nens de l'Escola de Futbol i familiars. Tots ells seran tractats com a membres d'un col·lectiu especial anomenat "Gran Client" dins les seves necessitats odontològiques (preus, revisions, etc). Per a gaudir de tot això tan sols cal acreditar un carnet de pertinença al CE Europa (com a soci, empleat o membre esportiu).

En sintonia amb el sentiment de pertinença escapulat, els Instituts Odontològics donaran suport econòmic a l'entitat mitjançant projecció publicitària, mínim fins a la finalització de l'actual campanya esportiva. Joan Solé, director general de l'entitat, va ser l'encarregat de signar l'acord al costat del president de l'entitat, Guillaume de Bode. A l'acte van assistir directius del club i també representants dels Instituts com Josep Maria Lloberas i Rafael García, directors de comptes.

 

IMATGES DE L'ACTE A LA SALA DE PREMSA

El Club
Joan Solé, Guillaume de Bode i el directiu Francesc Ozerans (qui va
iniciar els contactes de col·laboració) durant l'explicació del conveni

El Club
Solé i De Bode al moment de signar els documents de l'acord

 


 


acidH TEB FederacioAcell