Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTES LES ACTIVITATS VAN ATURAR-SE PER LA NEVADA

El 'Sempre Endavant' no es va estrenar

El ClubLa forta nevada patida ahir per la ciutat de Barcelona i tota l'àrea metropolitana (així com la majoria de Catalunya) va provocar l'aturada total de l'activitat esportiva a l'aire lliure i va impedir també (per incomunicació i impossibilitat d'emissió) l'estrena del "Sempre Endavant" en el retorn a Ràdio Gràcia. El programa haurà de començar a rodar el proper dilluns dia 15.

Estava prevista neu fins a cotes tan baixes com les de Gràcia (a l'alçada del Nou Sardenya, 100 metres sobre el nivell del mar) pel dia d'ahir, però no s'esperava ni tan intensa i tampoc que els serveis d'avís, manteniment i funcionalitat de la ciutat reaccionessin tan tard com ho van fer. L'Ajuntament de Gràcia, però, va ser dels organismes més efectius en avisar, sobre la una del migdia, de l'anul·lació de tota activitat a l'aire lliure, incloent també l'esportiva. Els entrenaments dels equips del Nou Sardenya i Camp de l'Àliga, així com l'Escola de Futbol, no es van realitzar. El web oficial del club va avisar a temps al seu portal i la nevada no va afectar en l'aspecte organitzatiu a l'entitat. De fet, l'estadi gracienc va quedar impracticable i va arribar a presentar una imatge de postal, tal com es pot veure a les imatges inferiors.


El Club
El Club
Aspecte del Nou Sardenya durant la nevada d'ahir

 
 
La neu també va aturar la ràdio
 
Tot estava preparat pel retorn a les ones de Ràdio Gràcia del programa "Sempre Endavant". Bons i renovats continguts esperaven als oients després de mesos sense protagonisme escapulat al 107.7 FM. Els redactors i responsables del projecte van arribar fins i tot a intentar desplaçar-se fins l'emissora, dues hores abans i lluitant contra els elements, per preparar els últims detalls de l'espai radiofònic... fins que una trucada va avisar de la falta d'activitat a l'emissora per aïllament. De fet, a la ràdio no es podia accedir mitjançant cap transport, per molta voluntat que la gent arribés a posar. A l'estudi no hi havia ni tan sols tècnic de so. La nevada, com a moltes altres professions, havia fet de les seves impedint qualsevol materialització de la feina periodística. Els europeistes hauran d'esperar set dies més a escoltar el programa d'actualitat del club.

acidH TEB FederacioAcell