Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SÒCIA DES DEL PRIMER DIA

El club segueix registrant altes de nadons

El ClubDe tota la vida ha estat tradició, per algunes famílies, donar d'alta els fills i filles com a socis de l'Europa al moment de nèixer. Aquesta tradició no s'ha perdut pas en els nostres dies i segueix molt activa, tal com es pot comprovar en el cas d'una de les sòcies més joves, la Ivana Nieto Verdaguer. El seu avi, Ricard Verdaguer, la va inscriure en nèixer.

La petita Ivana va arribar al món el dia dels innocents, el 28 de desembre de 2009. Ràpidament el seu avi, europeista de tota la vida (va rebre recentment la insígnia del club als 50 anys de fidelitat),  la va donar d'alta de sòcia de l'Europa. La Marta i en Mario, els pares de la petita Ivana, també han tingut tradició europeista a la familia i no van dubtar ni un moment de la iniciativa de l'avi de la petita criatura.


El Club
La Ivana, amb una original samarreta escapulada feta a mà



La Ivana va anar al Nou Sardenya per primera vegada en la seva curta vida el passat 14 de febrer. No van poder triar millor data els seus familiars, donat que la petita sòcia escapulada va veure un dels partits més vibrants i històrics de l'època recent del club: un triomf per 1-0 davant el totpoderós líder L'Hospitalet.  Només nèixer la Ivana ja ha sentit l'orgull de portar la samarreta escapulada, però un de ben especial. En Robi, un amic de la família, li va dissenyar a mà aquesta original "equipació" que per darrere es complementa amb el nom d'Ivana i un dorsal, el 28, dia del seu naixement.

acidH TEB FederacioAcell