Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA AL GODÓ

El club, convidat pel RC Tennis Barcelona

El ClubEl passat 14 de febrer, una representació de l'Escola de tennis del Reial Club de Tennis de Barcelona, va assistir al partit Europa - L'Hospitalet i es va fer la foto amb l'onze de l'equip. Unes setmanes després, l'Europa ha tornat la visita i amb l'equip Cadet D va estar present a les instal·lacions del Godó. Els escapulats van gaudir d'una entretinguda matinal de dissabte.

Aquest passat cap de setmana, una representació del club, encapçalada pel president Guillaume de Bode i pel directiu Pep Gràcia, així com el cos tècnic i jugadors del Cadet D, van visitar les instal·lacions on actualment s'està disputant el Barcelona Open Banc Sabadell 58è Trofeo Conde de Godó. Jorge de Amilibia, directiu del RCTB, va ser l'encarregat d'acompanyar als escapulats durant la seva visita.

Sens dubte va ser una interessant visita que s’inscriu dins el marc de col·laboració entre les dues entitats i que tindrà continuïtat en propers intercanvis tant al Nou Sardenya com a les mateixes instal·lacions del RCTB. Cal fer esment a que el CE Europa ha estat l’únic club de futbol convidat pel RCTB per la seva destacada tasca formativa i per la seva trajectòria de compromís amb l’esport i la ciutadania.


ALGUNES IMATGES DE LA VISITA

El  Club

El  Club

El  Club

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell