Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL SOPAR DEL SOCI TORNARÀ A CELEBRAR-SE EL 5 DE JUNY

Es manté el preu de 35€ pel ticket-entrada

El ClubEl Sopar del Soci, acte d'homenatge a la fidelitat dels abonats del club, tornarà a celebrar-se un any més el dia de l'aniversari del CE Europa, el 5 de juny. Tal com va tenir lloc l'any passat, el centre ACIDH (carrer Siracusa) serà la seu de la celebració. Els tickets, a la venda la setmana vinent a partir del dilluns a la tarda al mateix preu que al 2009.

En aquest acte de reconeixement, rebran una insígnia del club els socis que celebrin 25 o 50 anys de fidelitat al blau escapulari. Els interessats en participar d'un dels actes socials més importants del club podran, a partir de la setmana vinent, comprar el seu ticket a les oficines del club (c/Secretari Coloma, 140) en horari de 11 a 14 i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres. A banda del reconeixement al soci, l'acte comptarà amb homenatges diversos i sortejos de diferents premis.

 

El Club
Aspecte del ticket-entrada de la tercera edició del sopar

 

Els socis que facin 25 anys d'abonats rebran una insígnia de plata i els de 50 anys una d'or. Enguany no hi haurà insígnies als 75 anys de soci, com sí hi va haver l'any passat, donat que al 2010 encara ningú arriba a aquesta quantitat d'anys. El sopar comptarà amb la presència insitucional del president, la junta directiva, expresidents i exdirectius del club, així com representants municipals tant de l'ajuntament de Gràcia com de Barcelona. Per recordar l'acte de celebració de l'any passat i veure'n les millor imatges, es pot visitar l'enllaç fent clic AQUÍ .

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell