Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

XECNA I DOMINO'S PIZZA VAN PARTICIPAR DEL FINAL DE LLIGA

Col·laboració i mostra de productes

El ClubLa cloenda de l'exercici de lliga 09/10 a Tercera Divisió va comptar amb la participació de dues empreses que van col·laborar amb el club en el comiat d'una bona temporada. Xecna (empresa especialitzada en productes catalans) i Domino's Pizza, van protagonitzar diversos moments del dia abans ,durant i després del partit Europa - Palamós.

La Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional (Xecna), va oferir una mostra dels seus productes 100% catalans des d'estona abans de l'inici de la 38a jornada del campionat de lliga al Nou Sardenya. L'empresa va col·laborar amb la cloenda de la lliga oferint el seu ampli catàleg de productes als socis i aficionats. Xecna va disposar d'un stand sota la tribuna i al costat de l'accés principal a les instal·lacions.

D'igual forma, Domino's Pizza va oferir un tast de les seves especialitats als presents al partit i va col·laborar també en el pica-pica informal de comiat de la plantilla amb el cos tècnic i directius a la finalització de la jornada. Al descans del partit, dos simpàtics personatges, vestits de cridaneres fitxes de dominó, van amenitzar el quart d'hora de pausa de l'encontre sobre la gespa. El club vol mostrar el seu agraïment públic a totes dues entitats per la seva col·laboració amb l'Europa.

 

El Club
Aspecte del mostrador situat sota tribuna amb productes de Xecna

El  Club
Dues simpàtiques fitxes de Domino's Pizza van amenitzar la mitja part


acidH TEB FederacioAcell