Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES ELECCIONS DEL BARÇA... ES JUGUEN AL NOU SARDENYA!

Partit de precandidats dissabte a l'estadi

El ClubAquest dissabte al matí (a partir de les 10 hores) es jugarà al Nou Sardenya un torneig molt especial i curiós. Els set precandidats a la presidència del FC Barcelona jugaran contra els veterans del Barça i un grup de periodistes sobre la gespa artificial de l'estadi gracienc. Un fet insòlit i també original. El CE Europa ha acceptat ser la seu d'aquest singular enfrontament.

En el marc de les bones relacions institucionals amb tots els equips de la ciutat de Barcelona, el Club Esportiu Europa obrirà les portes del Nou Sardenya dissabte al matí per a la disputa d'un partit mediàtic i curiós on es veuran moltes cares conegudes de l'entorn del futbol de primer nivell, entre precandidats, veterans blaugranes i periodistes esportius de la ciutat i, entre ells, també un periodista "de la casa", el gracienc Éric Lluent, responsable d'esports de L'Independent.

El partit serà de portes obertes i, a banda dels periodistes en joc, també hi haurà una cobertura especial dels diferents mitjans de comunicació que segueixen les evolucions del FC Barcelona dins l'actual campanya electoral de l'entitat.

 

El Club

 

acidH TEB FederacioAcell