Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS PERIODISTES GUANYEN ALS PRECANDIDATS DEL BARÇA


Festa de futbol i "fair play" al Nou Sardenya

EuropaL'estadi de l'Europa va ser l'escenari, ahir al matí, d'un curiós torneig entre sis de les set precandidatures del FC Barcelona a la seva presidència. Els candidats (barrejats i vestits del Barça i de l'Europa) es van enfrontar a veterans i periodistes en una matinal de bon ambient festiu i de joc net entre totes les opinions representades.

Gairebé totes les precandidatures van estar representades al Nou Sardenya. Algunes amb els candidats i 'primeres espases' al capdavant (Benedito, Guixà, Salvat i Plaza) altres amb membres de la seva campanya (com la candidatura de Ferrer, que va comptar amb la presència entre altres de Carles Ayats i la de Sandro Rosell, visible en la figura de Josep Maria Bertomeu). La única absència la de la precandidatura de Marc Ingla. El propi Ingla no va poder assistir per problemes d'agenda però tampoc va enviar ni un sol representant de la seva candidatura al torneig amistós.

En l'aspecte purament esportiu, els periodistes van guanyar per 2-0 als veterans, classificant-se per la final. En el segon partit del matí, les precandidatures, que es van barrejar de forma aleatòria en dos equips, van vestir-se de blaugrana i... d'escapulat!, per tal de buscar un lloc a la final. Els precandidats vestits de blaugrana va guanyar per 7-1 als vestits de l'Europa i es van veure les cares amb la premsa a la final. El darrer partit, disputadíssim, va acabar amb 2-2 i la corresponent tanda de penals definitiva. En la sisena tanda de penals, una pilota al pal de Xavier Vilajoana va acabar donant el triomf als periodistes, entre els quals hi figuraven dos periodistes de tall europeista: Sergi Hernández (cronista escapulat de El 9 Esportiu) i Éric Lluent (responsable d'esports de L'Independent de Gràcia).

 

ALGUNES IMATGES DEL TORNEIG DE PRECANDIDATS

Europa

Europa
Europa
Europa

Foto Galeria d'imatges

acidH TEB FederacioAcell