Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RESERVA EL TEU TICKET PEL SOPAR DEL SOCI DEL 5 DE JUNY

103 anys i 103 reconeixements públics

El ClubCada vegada falta menys per la tercera edició del Sopar del Soci, acte anual destinat al reconeixement dels més fidels de l'entitat i on s'entreguen insígnies als 75, 50 o 25 anys d'associament continuat al club. El sopar se celebrarà el dissabte 5 de juny. De dilluns a divendres es poden comprar els tickets a les oficines del club (d'11 a 14 i de 17 a 20 hores).

A les 20:45 hores del dissabte dia 5 de juny, els socis reconeguts per l'entitat passaran a ser 103, sumant el total de socis distingits la temporada anterior amb els de l'actual. Curiosament, aquest mateix dia 5 de juny (data fundacional del club), l'Europa celebrarà el seu 103 aniversari. Una coincidència numèrica que farà encara més especial un acte emotiu i que ha estat rebut de forma molt reconeguda pels socis i sòcies escapulats.

 

El Club
Aspecte del ticket-entrada de la tercera edició del sopar

 

L'acte se celebrarà, un any més, a l'espai ACIDH del carrer Siracusa. La gran jornada festiva de l'entitat comptarà amb diverses sorpreses al marge de l'entrega de medalles. Els presents podran optar a diversos regals i, en primícia, rebran personalment un exemplar del número 5 del periòdic L'Escapvlat, que sortirà a la llum aquell dissabte i que es distribuirà per Gràcia uns dies més tard. A l'acte s'espera la presència de directius, expresidents i autoritats gracienques i barcelonines.

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell