Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES ALTES I BAIXES DELS EQUIPS, A PARTIR DEL 7 DE JUNY

Primeres llistes un cop acabades les lligues

El ClubLa secció d'altes i baixes de ceeuropa.cat inclou, com cada any, les llistes dels tres principals equips amb cobertura informativa al lloc web: Primer Equip, Juvenil A i Femení A. Amb l'equip juvenil encara en disputa de lliga, les primeres llistes de "mercat" no apareixeran fins al primer dilluns de juny. Els primers noms en aparèixer seran els del Primer Equip.

Dins l'entitat, tant a nivell de secretaria tècnica del Primer Equip com de coordinació de base, fa setmanes que s'està treballant en les modificacions, altes, baixes i renovacions de les diferents plantilles de forma planificada. No obstant, per qüestions de calendari i de competició, les primeres llistes no es faran públiques fins acabada la Lliga Nacional Juvenil (dissabte 5 de juny). Com és habitual cada final de temporada, els diaris, ràdios i portals informatius del futbol català van informant del "mercat" de les diferents categories segons les informacions que arriben. No obstant, en alguna ocasió hi ha informacions que finalment no es concreten o no arriben a port, sigui en el sentit que sigui. Les llistes que publiqui ceeuropa.cat s'aniran modificant i ampliant en funció de les entrades i sortides al llarg del juny, juliol i agost.

És per això que ceeuropa.cat, com ha estat política de la casa des del principi, no llistarà cap nom (ni en altes, ni baixes ni renovacions) fins que aquests noms siguin definitius i estiguin completament definits. Cada estiu la premsa esportiva informarà abans de rumors, interessos i fitxatges que no pas ceeuropa.cat, per qüestions de no poder precipitar-se ni cometre cap error en tractar-se d'un portal oficial. Tots els noms que figurin a les llistes d'entrades, sortides i renovacions del lloc web durant l'estiu i pel que fa a Primer Equip, Juvenil A i Femení A seran amb caràcter oficial confirmat.

acidH TEB FederacioAcell