Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CANVI DE GESPA A L'ESTADI COMENÇARÀ EL 12 DE JULIOL

El Campus es farà des de llavors a l'Àliga

El ClubTal com va anunciar ceeuropa.cat l'octubre de l'any passat, l'estadi Nou Sardenya tindrà nova gespa artificial aquest estiu. Les obres començaran el 12 de juliol i la complexitat de la mateixa es preveu que allargui el procés fins finals d'agost. El Campus d'Estiu i el Trofeu Vila de Gràcia es veuran afectats, traslladant les seves activitats al Camp de l'Àliga.

El canvi de gespa de l'estadi europeista no és un canvi com qualsevol dels anteriors. En aquest cas, no només es reemplaça el verd i el cautxú, sinó que l'obra abarca diferents accions. La primera, acondicionar millor el subsòl i el drenatge de la pròpia gespa. Posteriorment, el sistema que permet regar-la es renovarà i es canviarà per aspersors més potents i millor orientats. Així mateix, es nivellarà el camp i es guanyaran uns pocs centímetres d'amplada respecte les tanques publicitàries.

Tota l'obra, que aviat explicarem amb dades tècniques i en detall a ceeuropa.cat, afectarà al Campus d'Estiu a partir de la setmana del 12 al 16 de juliol, així com les del 19 al 23 i la del 26 al 30 del mateix mes. Aquestes setmanes de Campus es realitzaran al Camp de l'Àliga (Pl. Alfons Comín, s/n). D'igual forma, la darrera setmana de Campus (del 30 d'agost al 3 de setembre) queda finalment suprimida de l'oferta esportiva. Així mateix, el tradicional trofeu Vila de Gràcia, que es disputa sempre pels volts del 15 d'agost i que serveix de presentació del Primer Equip, es jugarà també a l'Àliga. Les obres, més complexes del que és habitual, podrien arribar a afectar a la disputa de la primera jornada de lliga.

acidH TEB FederacioAcell