Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA RECONEIX SIS SOCIS AMB EL TÍTOL D'HONOR

Van ser distingits al Sopar del Soci

El ClubDurant l'acte de celebració del 103 aniversari del club, realitzat el passat dissabte 5 de juny, sis socis de l'entitat van ser nomenats Socis d'Honor. Josep Bartolí, Conrad Pugés, Joan Josep Isern, Ramon Vergés, Jaume Balagúe i Carles Balagué van rebre aquesta condició i el seu diploma acreditatiu. Tots ells formen part de la història de l'entitat escapulada.

Els tres darrers presidents de la història recent de l'entitat, l'historiador i autor del llibre del Centenari i dos germans hereus d'un cognom històric i partíceps també de moments i elements clau de la trajectòria del club van ser els sis perfils elevats a la categoria de Socis d'Honor. A continuació us oferim el llistat de reconeguts i els seus fets més destacats i pels quals són reconeguts.

 

Josep Bartolí i Montoliu

Europeista de gran carisma, ha servit als colors escapulats en diferents etapes. Va arribar a la presidència a mitjans dels anys noranta del segle passat i va aconseguir dues copes de Catalunya.

El Club

 

Conrad Pugés i Rull

Durant la seva presidència, l'Europa es va classificar per jugar la promoció a Segona B. Així mateix, va convertir-se en un dels principals impulsors de l'estructura de futbol base del club i del seu creixement.

El  Club

 

Joan Josep Isern i Aranda

La seva arribada a la presidència va ser clau en un moment de foscor econòmica del club. Va ser un dels encarregats de modernitzar el club i gràcies a la seva vitalitat constant va provocar que el nom de l'Europa arribés a sonar cada vegada més.

El  Club

 

Ramon Vergés i Soler

Tota una vida dedicada al club en diferents etapes, però sobretot conegut per tres: directiu, delegat del Primer Equip i historiador. És l'autor del llibre "Història d'un històric", que recull els primers 100 anys de vida del club.

El  Club

 

Jaume Balagúe i Mazón

Fill de l'expresident Bernardí Balagué. Va ser directiu del club a finals dels anys cinquanta del segle passat i ha recolzat en tot moment al club, no tenint un no per paraula en cap moment en què el club l'ha necessitat.

Carles Balagúe i Mazón

Fill menor de Bernardí Balagué, ha estat sempre un fidel seguidor del club. És l'autor del documental "Cent anys del Club Esportiu Europa", que recull en format audiovisual el primer segle de vida del club gracienc. En Carles Balagué va ser l'encarregat de recollir el diploma de socis d'honor d'ell i el seu germà.

El  Club

 

acidH TEB FederacioAcell