Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOSHIBA I PEUGEOT AMPLIEN LA COL·LABORACIÓ AMB EL CLUB

Acord per una nova temporada de suport

El ClubTal com anuncia aquest mes el periòdic L'Escapvlat (publicació oficial del club) en les seves pàgines, dos dels patrocinadors de l'Europa han ampliat els seus convenis de col·laboració per, mínim, una temporada més. Aquests són el principal sponsor, Toshiba, i un dels darrers nouvinguts, Peugeot. Totes dues empreses segueixen oferint també promocions als socis.

L’empresa Toshiba ha renovat per un any més el seu acord de patrocini. Aquesta serà la quarta temporada que la multinacional faci costat al projecte europeista. Per la seva banda, Peugeot ampliarà acords també durant un any i donarà suport logístic als tornejos memorial i després al Campus. Recordem que els socis tenen avantatges a Barcelonesa- Peugeot trucant al sr. Joan Puyol al 685 188 894. Per la seva banda, Toshiba també ofereix promocions en els seus productes a la botiga Apalan (situada al carrer Casanova, número 72).

 

El Club
Pàgina de L'Escapvlat on es recull la notícia

 

Recordem als socis i sòcies que llegeixin aquest article que el carnet de soci del club dóna dret a diverses promocions i descomptes en els serveis o productes d'alguns dels patrocinadors i col·laboradors del club. Per veure les principals i destacades, cal fer clic AQUÍ on es detallen aquestes promocions exclusives pels abonats escapulats.

acidH TEB FederacioAcell