Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA RECOLZA LA SOCIETAT CATALANA I L'ESTATUT

Adhesió social pels drets democràtics

El ClubEl Club Esportiu Europa, mitjançant un comunicat oficial, se suma al gruix de la societat catalana en defensa dels valors legals i democràtics expressats pels seus ciutadans en la votació de l'Estatut de Catalunya. Així mateix, el club s'adhereix a la manifestació convocada pel proper dissabte dia 10 de juliol en defensa dels drets legals dels ciutadans catalans.

L'Europa ha decidit comunicar oficialment la seva adhesió social pels drets democràtics, lluny de voler posicionar-se en una idea política. A continuació us oferim el comunicat que el club ha enviat també als mitjans de comunicació i que dóna resposta al sentiment social que també implica la història i el compromís del CE Europa.

 

COMUNICAT OFICIAL ·  ESTATUT DE CATALUNYA

 

"El CE Europa lamenta profundament la sentència del Tribunal Constitucional que vulnera els principis bàsics de la democràcia en esmenar unilateralment l'Estatut aprovat pel Parlament català i, en referèndum, pel poble de Catalunya. Mes enlla de qualsevol valoració política, que no li pertany a l'Europa, volem possar de manifest la nostra solidaritat i adhesio al text de l'Estatut en la seva integritat, tal com es va decidir en el seu moment mitjançant un procés de normalitat democràtica.

L'Europa es veu obligat com a entitat social, al marge d'esportiva, a defensar principis democràtics de la societat i que afecten als seus associats i la resta de ciutadans. El nostre club no vol mai posicionar-se en una ideologia política, però sí que com a entitat gracienca i catalana, de passat estretament lligat als valors d'aquesta terra, defensa ara i defensarà sempre el dret legal, ètic i moral a que res ni ningú pugui retallar els drets essencials dels resultats de l'opinió d'un poble expressada de forma democràtica.

L'Europa expressa aquesta reacció de caire social en defensa dels interessos generals i democràtics dels ciutadans de Catalunya. A  banda del lament per la decisió del Tribunal Constitucional, el nostre club dóna recolzament social i democràtic a la manifestació del proper dia 10 de juliol contra aquesta sentència i es posiciona sempre favorable al respecte total i democràtic de les eleccions dels ciutadans en cada moment de la vida social i política del país".

acidH TEB FederacioAcell