Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TOTES LES DADES DE LES OBRES DE LA NOVA GESPA

Es guanyarà un metre i mig de zona de joc

El ClubS'apropa el dia del canvi de gespa de l'estadi (12 juliol) i és moment de repassar tots els aspectes tècnics que afectaran al canvi de superfície artificial de l'estadi. Amb les noves obres es guanyarà mig metre d'amplada i un de llargada de la zona de joc hàbil del total del rectangle de gespa. El lloc web oficial de l'Europa ofereix les dades en primícia.

Durant els mesos de juliol (inici dia 12) i agost (previsió de finalització el dia 25), l’estadi gracienc viurà un canvi de gespa que suposarà un salt qualitatiu. L’obra no només se centrarà en el canvi de superfície sinó que aportarà millores de consideració i també donarà sol·lució a problemes o defectes de construcció que té el Nou Sardenya des de la seva inauguració.

La gespa, de darrera generació i que podrà ser -si es vol- homologada per la FIFA per la disputa de partits oficials de nivell professional, incorporarà el canvi del cautxú negre per un de tipus SBR de color verd que augmentarà la sensació de realitat de la superfície. Es col·locarà una gespa model “Prestige XM 60”, de la casa Poligras (la mateixa del darrer canvi fa vuit anys), en un total de 6.890 m2, guanyant 203m2 respecte l’obra original de 1995. La gespa tindrà una tija de filament únic de polietilè. Així mateix, les boques per regar la gespa es canviaran, millorant la distribució. En seran un total de sis: quatre als còrners i dues de centrals.

 

El Club

 

Un altre dels aspectes que variaran seran les porteries. Les actuals han quedat obsoletes. Actualment totes les porteries de futbol tensen la xarxa de forma externa, amb dos pals de contenció. En el procés de canvi es reemplaçaran les porteries aprofitant per col·locar una nova xarxa, possiblement amb els colors de l’Europa. Les obres obligaran al Primer Equip a fer els partits de pretemporada com a local al Camp de l’Àliga. Allà es disputarà per primera vegada el tradicional trofeu “Vila de Gràcia”.

acidH TEB FederacioAcell