Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CANVI DE LA GESPA ARTIFICIAL DE L'ESTADI EN IMATGES (PART I)

Galeria de l'evolució de les obres

El ClubEl passat 12 de juliol van començar les obres de canvi de la gespa artificial de l'estadi Nou Sardenya, així com el procés de millora de diferents aspectes relacionats amb el camp (nivellament del túnel de vestuaris, canvi de les boques per regar, etc.) A ceeuropa.cat anirem oferint galeries d'imatges mentre duri el procés de canvi de la superfície de joc.

Les primeres imatges sempre són les més espectaculars, donat que la gespa antiga ha de ser arrencada del camp i l'aspecte del Nou Sardenya, sense color verd, sempre crida l'atenció. Fent clic sobre l'enllaç inferior a "Galeria d'imatges", els lectors de ceeuropa.cat poden veure les primeres vuit imatges corresponents a les modificacions del recinte de joc entre el dia 12 i el dia 17 de juliol. Des d'ara fins al final del procés, el lloc web oficial del club farà, mínim, un parell de galeries d'imatges més: a mig camí i al tram final d'obra, prevista pels darrers dies d'agost.

 

El Club
Imatge de mig Nou Sardenya sense gespa

 

Les obres, tal com s'ha comentat en articles anteriors, afectaran a totes les activitats esportives previstes pel mes d'agost. Els partits amistosos com a local del Primer Equip de l'Europa així com les rondes de Copa Catalunya o el trofeu Vila de Gràcia s'hauran de jugar al nord del territori gracienc, al Camp de l'Àliga. Així mateix, el Campus d'Estiu s'ha traslladat a aquest mateix camp pel mateix motiu.


Foto Galeria d'imatges

 

acidH TEB FederacioAcell