Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AIXÍ SERÀ EL NOU CARNET DE SOCI DE LA PROPERA TEMPORADA

Disponible al mateix preu a partir del dia 26

El ClubPer tercer any consecutiu, el CE Europa no pujarà els preus del seu carnet de soci. Totes les quantitats per a cada modalitat de carnet es mantindran durant, mínim, una temporada més. El que si variarà, com cada any, serà el disseny de la part frontal d'un carnet que estarà disponible aquest dilluns dia 26 a les oficines del club per qui ja el vulgui retirar.

La imatge difuminada d'un jugador de la primera plantilla en un partit de la temporada passada ocupa el disseny central del nou carnet. Al lateral esquerre, el nom en vertical del club sobre una marca d'aigua. A la dreta, l'escut, la temporada i el lema del carnet des de la passada temporada: "Un club, una Vila". Aquesta serà la forma i disseny del nou abonament dels socis escapulats.

 

El Club
Aquest aspecte presenta el carnet de la temporada 10/11

 

Així doncs, els socis interessats en renovar el carnet o els aficionats que vulguin donar-se d'alta podran fer-ho a partir de dilluns passant per les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) en horari de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres. A l'agost, l'horari reduït mantindrà les oficines obertes de 17 a 20 hores fins al dia 20, a partir del dia 23 d'agost, l'horari tornarà a ser l'habitual de temporada. Recordem també les altres vies de contactes amb l'administració del club: via e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé per telèfon al 932 102 551. A continuació oferim la llista de preus per modalitat de carnet.

 

El Club

acidH TEB FederacioAcell