Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RETORN A L'HORARI HABITUAL DE LES OFICINES DEL CLUB

A partir de demà, atenció matí i tarda

El ClubAquest dilluns, dia 23 d'agost, les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) tornaran a l'horari habitual de temporada. Aquest horari es mantindrà fixe fins les properes vacances de Nadal. De dilluns a divendres l'atenció presencial i per e-mail es farà d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores cada setmana. Tots els correus del club tornen a estar 100% operatius.

Així mateix, els socis que vulguin renovar el seu abonament de cara a la propera temporada ho podran fer en la franja del dia que més convingui o els hi sigui de major disponibilitat. Cal recordar, però, que al primer partit de lliga de la temporada no es podrà seguir accedint amb l'abonament de la temporada anterior i caldrà estar al corrent de l'abonament de la temporada 2010/2011. Durant els dos primers diumenges de partits com a local, les oficines obriran excepcionalment una hora i mitja abans de la disputa dels partits per a tramitació única i exclusiva de carnets.

Recordem també les altres vies de contacte amb l'administració del club: via e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé per telèfon al 932 102 551. Per a tots aquells socis i aficionats que no hagin pogut fer-se amb un exemplar dels periòdics de L'Escapvlat de juliol i agost, aquests es troben a disposició a les oficines del club fins esgotar existències. A partir del setembre, el 100% de punts de distribució habituals de Gràcia també disposaran d'exemplars de les properes edicions.

 

acidH TEB FederacioAcell