Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA, PRESENT AL GUARNIT DE LA FESTA MAJOR DE SANTS

Samarretes i bufandes al carrer Robrenyo

El ClubSi fa uns anys (amb motiu del Centenari), l'Europa va tenir una important presència als guarnits de la Festa Major de Gràcia, enguany li ha tocat el torn presencial a les de Sants. El carrer Robrenyo fa un homenatge als equips de futbol, des de Primera Divisió fins als equips catalans més històrics. Entre ells no podia faltar un dels més històrics de tots: l'Europa.

Els veïns del carrer Robrenyo han fet un homenatge al futbol. No és l'únic carrer de la Festa Major de Sants que aposta per la temàtica futbolística, si bé l'alernativa ho fa amb un enfoc purament mundialista. A Robrenyo, que també hi ha referències al Mundial 2010, s'entra a un peculiar "estadi", el del "CF Robrenyo" on, un cop passada la porteria, es pot veure un homenatge pur i dur a equips de futbol sobradament coneguts pels amants d'aquest esport.

 

El Club
Entrada al "camp de futbol" del carrer Robrenyo

 

El carrer dedica un homenatge a tots els clubs de Primera Divisió, amb els seus escuts, samarretes i bufandes amb el lema propi de cada afició. A partir de mig carrer, un cop superat l'escenari central, apareixen els equips històrics catalans, entre d'altres l'Europa, compartint presència amb Nàstic i Girona. Als decorats que pengen de banda a banda del carrer, les samarretes de cartró de l'Europa comparteixen protagonisme amb unes de color verd molt especials: les del "CF Robrenyo".

 

El Club

El Club
Dos dels motius de decoració del carrer en honor al CE Europa

acidH TEB FederacioAcell