Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CANVI DE LA GESPA ARTIFICIAL DE L'ESTADI EN IMATGES (PART II)

Tram final de l'evolució de les obres

El ClubEl Nou Sardenya ja està preparat. Només falta activar el sistema per regar la gespa i instal·lar les xarxes de la porteria. A partir del proper dilluns, tots els equips que entrenen i juguen a l'estadi podran desenvolupar amb normalitat les seves activitats. Oferim la darrera galeria d'imatges de les obres, actualitzades fins la mateixa tarda-vespre d'ahir dijous.

Amb retràs sobre la data inicial de finalització de les obres, la nova gespa del Nou Sardenya, així com les obres paral·leles, ja estan enllestides. L'aspecte actual de l'estadi és impecable, afegint el nou i flamant color verd intens als procesos de canvi d'altres elements com porteries, aspersors i certes parts de les instal·lacions que han rebut una nova mà de pintura o, directament, un canvi de color.

 

El Club
Darrers retocs a la gespa del Nou Sardenya

 

Primer Equip i Juvenil A s'estrenaran al Camp de l'Àliga com a locals aquest cap de setmana, però ja des de dilluns, amb totes les restes d'obra recollides i les instal·lacions a punt, tots dos equips, així com la resta de la base, podran començar a entrenar i competir al seu espai natural.


Foto Galeria d'imatges

 

acidH TEB FederacioAcell