Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

"ARA ÉS EL TEU MOMENT", NOVA CAMPANYA DE SOCIS 2010

El club, a la recerca de més massa social

El ClubCom és habitual cada inici de temporada en tots els clubs, l'Europa també fa la seva anual campanya de captació de socis. Enguany aquesta campanya està centrada en l'aposta esportiva del Primer Equip i el seu bon joc durant l'estiu. El lema "ara és el teu moment" omplirà cartells i publicitat directa, així com 'mailings' i altres formes tradicionals de promoció.

Aprofitant el dolç moment esportiu del Primer Equip i la segona campanya del "mètode Dólera", el Club Esportiu Europa aposta fort per una campanya de captació de socis que aviat estarà present arreu de Gràcia i també a punts estratègics de la ciutat de Barcelona. La dinàmica guanyadora de l'equip en les darreres setmanes hauria d'acompanyar també al club en un creixement de massa social respecte la temporada anterior fruit de l'esperit d'equip i esforç de la plantilla gracienca.

 

El Club
Imatge del pòster que en els propers dies omplirà Gràcia

 

Sense caure en l'error de parlar de xifres escandaloses, la intenció del club és, però, ferma i decidida en augmentar les xifres d'associats, sobretot en la branca més jove i mitjana edat. A Gràcia i Barcelona existeix una massa potencial de socis que, malgrat tenir simpaties per l'equip, vincles familiars o emocionals, no acaba de decidir-se a fer el pas per treure's l'abonament de soci. És per això que, en sintonia amb l'actual moment esportiu, el pòster central de la campanya resa la frase: "si realment et sents europeista, fes-te'n soci. Ara és el teu moment".

acidH TEB FederacioAcell