Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL PER LA MORT DE PITARQUE

L'Europa mostra el seu condol per la pèrdua

El ClubEl futbol català es troba de dol després de conèixer la tràgica i sobtada mort de Jordi Pitarque, jove davanter del Reus Deportiu. Pitarque, de 23 anys, va patir diversos atacs de cor que van acabar per endur-se la seva vida durant el vespre del passat dilluns. El club ha mostrat condol a la família i al Reus. Aquest condol ha estat institucional i també particular.

Casos com el d'Antonio Puerta o Dani Jarque van venir a la memòria de tots quan es va conèixer l'inesperada mort de Jordi Pitarque, de només 23 anys, el vespre de dilluns. El jugador, que havia superat amb èxit les revisions mèdiques de pretemporada amb el seu equip, va patir la pitjor i més sobtada mort per un esportista sa i en forma.

 

El Club
Pitarque, en el darrer partit contra l'Europa, la temporada passada a Gràcia

 

El CE Europa, mitjançant la seva Junta Directiva, ha enviat dues cartes de condol (via e-mail i via carta ordinària) a tota la família reusenca i dirigida també als familiars i amics més pròxims del jugador. D'altra banda, el vestuari de l'Europa, per decisió pròpia i en paral·lel al club, també ha enviat les seves mostres de suport en un altre comunicat privat sorgit de l'apreci d'uns companys de professió d'entre els quals molts coneixien al davanter del Reus. Descansi en pau.

acidH TEB FederacioAcell