Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASSEMBLEA APROVA ELS NOUS MANDATS DE SIS ANYS

Vist-i-plau a tots els punts de l'ordre del dia

El ClubUna de les assemblees amb menys presència de socis dels darrers anys (només 41), va aprovar, com a fet més destacat de la nit, els nous mandats -obligats per la Secretaria General de l'Esport- de les juntes directives. Es podia triar entre 6, 7 i 8 anys. Finalment els mandats europeistes seran de 6, a aplicar a partit del proper procés electoral de l'any 2011.

Com és habitual en els darrers anys, el Centre Moral de Gràcia va acollir l'Assemblea General Ordinària de socis del CE Europa. Hi van assistir només 41, a banda dels directius, una de les xifres més baixes dels darrers anys. Tots els punts de l'ordre del dia van ser aprovats per àmplia majoria (memòries esportives, balanç econòmic de la temporada 2009/2010 i pressupost 2010/2011). També van ser comunicades les baixes directives de Pep Gràcia i José Iserte, així com ratificades pels socis les altes d'Agustí Tenllado i Agustí Parra.

En un dels punts de l'ordre del dia, el club va comunicat l'obligació, per llei, de modificar tres punts dels estatuts generals de l'entitat. En un d'ells, però, depenia del club i de l'òrgan de l'Assemblea l'elecció dels nous mandats directius (de sis a vuit anys). La Junta Directiva va proposar el mínim acceptable per llei, sis anys, i va ser ratificat pel soci per unanimitat. Pel que fa al pressupost general del club, les xifres es van moure en paràmetres gairebé calcats als de la temporada passada, en plena època global d'austeritat. El torn de precs i preguntes va ser el més curt que es recorda (només dues), en les darreres temporades.

 

ALGUNES IMATGES DE L'ASSEMBLEA DE SOCIS

El Club

El  Club

El  Club

 

acidH TEB FederacioAcell