Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HOMENATGE DEL CLUB PELS 25 ANYS DEL TORNEIG D'HISTÒRICS

Els organitzadors, reconeguts a l'estadi

El ClubRafel Joaquín i Miquel Carrillo, organitzadors del Torneig d'Històrics del Futbol Català, van ser objecte d'homenatge durant el partit Europa-Reus del passat dimarts. Van realitzar el servei d'honor, van fer-se una foto amb l'equip i al descans van rebre la insígnia de plata del club pels 25 anys de torneig. De mans dels organitzadors, l'Europa també va rebre un present.

L'Europa, present i flamant campió de la 25a edició del Torneig d'Històrics, va voler concedir el seu particular homenatge als organitzadors i impulsors del campionat (els mateixos des del primer dia). Abans del partit Europa-Reus, Rafel Joaquín i Miquel Carrillo va fer-se la foto amb l'onze inicial de l'equip i Joaquín, president del Torneig, va fer el servei d'honor just abans del xiulet inicial de l'encontre.

Arribats a la mitja part, la sala de premsa de l'estadi, on es van donar cita els homenatjats i tots els convidats del dia a la llotja de l'estadi, va ser l'escenari dels darrers actes. Joaquín i Carrillo van obsequiar l'Europa amb un petit present de vidre commemoratiu del seu primer títol de l'Històrics. Per la seva banda, el president del club, Guillaume de Bode, va obsequiar als organitzadors amb dos llibres del Centenari, un exemplar de L'Escapvlat amb la portada de "campions" i va concedir a tots dos l'insígnia de plata de l'Europa, fins ara entregada només a socis amb 25 anys de fidelitat al club, amb motiu de les 25 edicions del torneig. 

 

IMATGES DE L'HOMENATGE

El Club

El  Club

El  Club

El  Club

 

acidH TEB FederacioAcell