Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA I EL CLUB BRASILER SALVADOR DE BAHIA, EN SINTONIA

Els dos clubs col·laboraran en la formació

El ClubDos representants del Salvador FC, club fundat a Salvador de Bahia, al Brasil, durant l'any del Centenari de l'Europa (2007), van estar el passat cap de setmana de visita al club gracienc per compartir experiències formatives i organitzatives. Totes dues entitats col·laboraran en aquest aspecte de cara al futur amb intercanvis constants d'informació.

Mario Moraes, president del Salvador FC (SFC) i Mazi Cunha, director de l'entitat, van mantenir durant tres dies encontres i reunions amb els responsables del club a nivell esportiu i directiu. Per a tots dos clubs la visita va servir per contrastar mètodes i trobar força semblances entre les dues entitats. Tots dos clubs, l'Europa i l'SFC, van convenir diversos punts d'acords de futur.
 

El Club
D'esquerra a dreta: Guillaume de Bode (president de l'Europa)
Mazi Cunha (director SFC), Arturo Ramírez, vicepresident escapulat,
Josep Maria Romero, directiu de l'Europa i pont entre les entitats,
Mario Moraes, president de l'SFC i Agustí Parra, directiu del CE Europa.

El  Club
Un moment de la reunió entre tots dos clubs a les oficines de l'Europa

 

Europa i Salvador FC van vincular-se en l'intercanvi de filosofies de treball tècnic i educacional, establint la possibilitat de contactes continuats (incloent videoconferència) per poder compartir coneixements en xarxa. Així mateix, totes dues entitats promouran l'intercanvi de jugadors en estades esportives a totes dues entitats. Aquesta col·laboració quedarà visualitzada en l'ús d'emblemes i simbologia dels dos clubs, de forma intercanviada, segons els acords.

acidH TEB FederacioAcell