Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA TINDRÀ EL SEU PROPI ÀLBUM DE CROMOS DEL CLUB

Els futbolistes, com les estrelles de Primera

El ClubCom si de la "Lliga de les Estrelles" estiguessim parlant, l'Europa tindrà en breu el seu propi àlbum de cromos per poder col·leccionar i intercanviar, amb les fotos de carnet i els colors de l'entitat pels futbolistes de tots els equips de base fins arribar al Primer Equip. Aquesta setmana s'han fet les primeres fotos a alguns dels equips de l'entitat escapulada.

L'empresa PlaySoccer, organitzadora de diferents esdeveniments i conceptes de caire esportiu, és l'encarregada de tirar endavant aquest projecte innovador. Clubs com el Santboià o el Viladecans ja han passat per aquesta experiència -concretament la temporada passada- amb un èxit i acceptació social. D'aquesta manera, com qualsevol àlbum, els nens, nenes i els no tan petits podran comprar periòdicament els seus cromos, intercanviar-los i enganxar-los a l'àlbum.
 
Els diumenges de partit del Primer Equip a casa s'organitzarà, sota tribuna, una petita rèplica del Mercat de Sant Antoni, amb intercanvi de cromos repetits. Els equips tindran la seva pàgina de protagonisme, amb foto tipus "DNI" de cada jugador (el cromo tindrà un marc i uns colors que cobriran la foto amb la simbologia pròpia de l'Europa) i també una foto global d'equip. En els propers dies oferirem més informació sobre el funcionament específic d'aquesta col·lecció.

acidH TEB FederacioAcell