Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA HISTÒRIA I LES ESTADÍSTIQUES DEL CLUB JA SÓN MULTIMÈDIA

Presentat el CD de dades i xifres de l'Europa

El ClubEl Club Esportiu Europa va presentar ahir, a la sala de premsa del Nou Sardenya, el seu primer CD multimèdia amb la història, xifres, estadístiques i classificacions més completes dels seus 103 anys de vida. L'entitat escapulada es converteix en la primera del futbol amateur en disposar d'aquesta eina virtual que complementa la informació del llibre del Centenari.

José Manuel Muñoz, autor d'aquesta obra d'incalculable valor documental, va presentar en societat el primer CD d'història i estadística del club gracienc. El creador de la recopilació va estar acompanyat a la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya del president del club, Guillaume de Bode, el directiu responsable de l'arxiu històric i documental, Agustí Tenllado, i del cap de premsa de l'entitat, Àngel Garreta, encarregat aquest últim de mostrar als assistents una projecció en pantalla amb el funcionament de l'aplicació i de les seves seccions.
 
Club i autor van explicar als mitjans de comunicació, socis i aficionats assistents que el CD no es quedarà en un simple objecte històric de puntual presència documental, sinó que cada temporada hi haurà una nova versió amb dades afegides, nous conceptes històrics, profunditat i detall més concret d'alguns aspectes i millores visuals i audiovisuals que faran que el producte creixi i guanyi en pes específic edició a edició. El preu del CD (a la venda ja oficines i també aquest diumenge al partit Europa-Premià) és de 12€ pel públic en general i 10€ pels socis.
 

IMATGES DE L'ACTE DE PRESENTACIÓ


El Club
Demostració de l'aplicació multimèdia a la pantalla de la sala de premsa

El  Club
José Manuel Muñoz, autor del CD, fa entrega del primer exemplar del disc
al president del club, Guillaume de Bode.

El  Club
D'esquerra a dreta: Àngel Garreta (cap de premsa), José Manuel Muñoz (autor),
Guillaume de Bode (president) i Agustí Tenllado (directiu)

El   Club
L'autor amb la versió "1.0" del CD multimèdia del club

 

acidH TEB FederacioAcell