Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CONVOCADA L'ASSEMBLEA DEL PROPER PROCÉS ELECTORAL

Se celebrarà el 7 de gener al Nou Sardenya

El ClubEls socis i sòcies del CE Europa estan convocats el proper dia 7 de gener a l'Assemblea General Extraordinària que se celebrarà amb motiu del proper procés electoral del club. A l'acte s'escollirà la Junta Electoral, la Mesa Electoral i s'establirà el calendari d'eleccions. El proper mandat serà de 6 anys segons marca la llei de la Secretaria General de l'Esport.

D'acord amb l'article 22, capítol III, dels vigents estatuts del Club Esportiu Europa, l'entitat fa extensiva als socis i sòcies la convocatòria d'una Assemblea General Extraordinària. Aquesta tindrà lloc el divendres dia 7 de gener, a les 19 hores en primera convocatòria i a les 19:30 en segona, a la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya (entrada per c/ Camèlies cantonada amb Secretari Coloma).
 
Ordre del dia:
 
1- Convocatòria d'eleccions a President i Junta Directiva
2- Aprovació del Calendari Electoral
3- Designació de la Junta Electoral
4- Designació de la Mesa Electoral
 
Segons l'article 13è, apartat 2, només podran prendre part de l'acte els socis i sòcies que, en el moment de la celebració, tinguin més d'un any d'antiguitat i estiguin al corrent de pagament del carnet de soci de la temporada vigent.

acidH TEB FederacioAcell