Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN VIDEOMARCADOR? POTSER SÍ... QUAN NO SIGUI 28 DE DESEMBRE

No s'ha de fer cas d'una notícia del dia 28 !!!

FemeniNingú nega que seria un somni fet realitat veure una pantalla gegant com als camps de Primera Divisió però a l'estadi de l'Europa. No obstant, aquest somni seguirà sent precisament això durant un temps. El videomarcador de la notícia del 28 és una "Videollufa" innocent. la tradicional que ceeuropa.cat 'cola' cada dia dels Sants Innocents.

En anys anteriors les innocentades de ceeuropa.cat havien ressaltat per ser molt espectaculars i, a la vegada, poc creïbles (Dimitry Piterman comprant-se el club, Amavisca fitxant pel Primer Equip, l'Europa i el Sant Andreu fusionats, el Camp de l'Àliga reconvertit en un estadi de Primera, Guardiola anunciant a la sala de premsa escapulada un amistós amb el primer equip del Barça, etc). L'any passat, però, l'aposta del departament de premsa per jugar una mica amb el seu lector i prendre-li el pèl sempre de forma simpàtica i carinyosa (com mana la tradició) va escollir el camí d'un tema que fos evidentment fals però que pogués entrar per la vista com a real. Es va triar l'ascens automàtic del Femení a Superlliga per la següent temporada per retirada del Nàstic de Tarragona.

Enguany s'ha intentat 'colar' un fet que, a la pràctica, pogués ser real (de fet, és un vell somni de moltes directives recents del club). Qui sap si fent la brometa, en un futur proper es podrà gaudir d'una pantalla gegant a l'estadi. De moment, però, aquesta pantalla només ha servit per riure una estona en el dia més humorístic de l'any.

 

acidH TEB FederacioAcell