Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DISPONIBLE EL CENS ELECTORAL PER A CONSULTA DELS SOCIS

Es podrà consultar fins al dia 18 de gener

FemeniEl cens electoral amb la llista de tots els socis i sòcies de l'entitat que tinguin dret a vot en les properes eleccions del dia 20 de febrer es troba ja disponible per a la seva consulta -només entre socis- a les oficines del club en horari de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores. Estarà a disposició fins al proper dimarts 18 de gener.

Tal com va aprovar l'Assemblea General Extraordinària de socis de l'Europa, celebrada el passat 7 de gener, el cens electoral del soci queda obert a consulta des d'avui dia 12 fins al proper 18 de gener. Tots els socis i sòcies que tinguin dret a vot figuren en aquesta llista i, cas de no figurar, és fins al propi dia 18 que els diferents abonats al club (majors d'edat i amb una antiguitat mínima d'un any) poden presentar reclamacions a la Junta Electoral.

Tots els socis i sòcies que, passat el dia 18, no presentin reclamació al cens electoral malgrat poder tenir raó, no podran exercir el dret a vot el proper 20 de febrer, segons marquen els estatuts del club. Totes les peticions de rectificació de llistes només es poden realitzar dins l'exposició del cens electoral. És per això que el club recomana a tots els socis passar per oficines per assegurar-se la seva presència a les llistes.

acidH TEB FederacioAcell