Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA JUNTA ELECTORAL GARANTEIX EL SEGUIMENT DE LES ELECCIONS

Signat un document de llibertat informativa

El ClubEl departament de comunicació del club i la Junta Electoral en ple (titulars i suplents) han signat un document de garanties informatives per tal que ceeuropa.cat i L'Escapvlat puguin cobrir el procés electoral del club amb total independència i sota criteris propis de professionalitat i ètica informativa. El document és únic entre els clubs catalans.

Ara fa quatre anys, en les darreres eleccions a President i Junta Directiva, ceeuropa.cat es va limitar a informar de les dates de les eleccions i dels noms dels dos candidats i membres de junta que s'hi van presentar. Des de la presidència de l'anterior Junta Electoral es va voler treure pressió al mitjà oficial del club, deixant que l'aspecte més purament periodístic fos cobert per mitjans externs. La Junta Electoral només va permetre informar del frau postal que va tenir lloc uns dies abans de les eleccions sota responsabilitat dels membres de la mateixa.

En aquesta ocasió i a iniciativa del departament de premsa del club, s'ha volgut garantir per escrit la capacitat de ceeuropa.cat i L'Escapvlat d'informar de tot allò que faci referència a la campanya electoral, sempre sota criteris professionals i imparcials, evitant d'arrel suspicàcies de qualsevol tipus. El departament de premsa entén que els mitjans propis del club han de ser els primers en fer arribar al soci la informació del procés, afecti a qui afecti aquesta informació, anteposant l'interès general del club i el deure informatiu periodístic. A continuació ceeuropa.cat fa públic i obert a tothom el contingut d'aquest document.

 

DOCUMENT DE GARANTIES INFORMATIVES

Pel present document signat, la Junta Electoral del Club Esportiu Europa (en endavant l’Europa), presidida per Francesc Boj Forns, determina les condicions informatives dels mitjans oficials del club de cara a les eleccions a President i Junta Directiva del proper 20 de febrer. D’acord la Junta Electoral amb el cap de premsa de l’Europa, Àngel Garreta Martínez, es decideix establir i oficialitzar els següents punts:
 
SEGUIMENT INTERN:
 
La Junta Electoral autoritza a la web oficial de l’Europa (ceeuropa.cat) i al periòdic oficial de l’Europa (L’Escapvlat) a cobrir les informacions i notícies derivades de les eleccions a President i Junta Directiva que puguin ser objecte d’interès del soci, sota els criteris de rigor, professionalitat i imparcialitat en la informació facilitada. El tractament de les diferents candidatures serà igualitari en proporció, mida i contingut independentment de la candidatura a cobrir. Així mateix, la Junta Electoral autoritza als mitjans oficials a realitzar entrevistes als candidats en una extensió i perfil de preguntes idèntic en cada cas i en igual nombre d’aparicions. La web oficial de l’Europa podrà publicar el programa electoral de totes les candidatures presentades. El contingut del programa no serà responsabilitat dels mitjans oficials del club sinó de les candidatures que s’hi presentin.
 
SEGUIMENT EXTERN:
 
La Junta Electoral autoritza al departament de premsa del club a facilitar els contactes i entrevistes que vulguin realitzar mitjans informatius independents i externs a l’Europa. Tots els arxius gràfics, sonors i documentals que pugui registrar la web de l’Europa o qualsevol dels mitjans oficials podrà ser posat a disposició de mitjans externs per tal de garantir el cobriment informatiu de la campanya electoral.
 
D’acord amb aquestes disposicions,
 
Francesc Boj (President Junta Electoral), Lluís Sarasa (Secretari), Neus Tomás (Vocal), Emili Martín (Suplent), Antoni Pàmies (Suplent) i Àngel Garreta (Cap de Premsa).
 

El Club
El document, signat el dia 10 de gener


acidH TEB FederacioAcell