Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GUILLAUME DE BODE DIMITEIX PER PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS

Arturo Ramírez, president en funcions

El ClubArturo Ramírez, fins ara vicepresident de l'entitat, serà el president en funcions del club fins a la finalització del procés electoral. El fins ara president, Guillaume de Bode, ha dimitit al costat de tres directius més per tal de poder optar a la reelecció en els comicis electorals. La junta directiva en funcions  quedarà formada per un total de sis membres.

Arturo Ramírez -a la foto- serà el president en funcions del club durant les eleccions a president i junta directiva. Ramírez repeteix al capdavant del club donat que fa quatre anys també va ser el cap visible de l'entitat durant els anteriors comicis. Amb ell restaran a la junta Carles Anguela (secretari), German Mestre (tresorer), Javier Otano (vocal), Víctor Martinez (vocal) i Josep Maria Romero (vocal). Cap dels directius en funcions podrà presentar-se en llista de cap candidatura electoral però sí que podran ser proclamats directius a posteriori si així ho considera oportú la futura candidatura guanyadora de les eleccions del 20 de febrer.

Al costat del fins ara president Guillaume de Bode han dimitit també Agustí Parra, Agustí Tenllado i Francesc Ozerans. Tots ells han complert la normativa dels estatuts del club que obliga als candidats a les eleccions amb càrrec en vigor a dimitir per poder presentar-se a la reelecció. Recordem als socis que el període de reclamacions al cens electoral finalitza avui.

acidH TEB FederacioAcell