Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FER-SE SOCI A LA SEGONA VOLTA NOMÉS COSTA 69 EUROS!

Ofertes de 50€ per menors de 23 i jubilats

El ClubEl Club Esportiu Europa obre una campanya d'abonats específicament per a la segona volta de la lliga, aprofitant el bon moment esportiu del Primer Equip. Ser soci del club costarà, d'ara fins a final de temporada, només 69€. El carnet podrà ser renovable a l'estiu mantenint l'associament amb vigència des de la data d'inscripció d'aquest carnet.

Ser soci de l'Europa surt a menys de la meitat de preu des d'ara fins a final de temporada. El club obre la possibilitat, des del proper dilluns dia 31 de gener, d'abonar-se al club per només 69€ (preu en categoria d'adult) o per 50€ (menors de 23 anys i jubilats majors de 65 anys). En total, el carnet donarà accés a vuit partits com a local al Nou Sardenya.

Donant-se ara d'alta al club, el soci que obtingui aquest carnet promocional podrà renovar la seva vinculació amb el club la temporada vinent a preu standard però mantenint l'antiguitat d'alta de soci des del dia de l'inscripció a la promoció. És a dir, el carnet no és només un abonament d'accés al Nou Sardenya sinó un carnet de soci de ple dret des del moment del pagament. Per a més informació: 932 102 551 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

acidH TEB FederacioAcell