Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DE BODE FINS AL 2017

L'actual president, confirmat sis anys més

El ClubDesprés de tres dies protocolaris de revisió de l'única candidatura presentada a les eleccions a President i Junta Directiva del Club Esportiu Europa, la Junta Electoral, encapçalada pel seu president, Francesc Boj, va donar-hi el seu vist-i-plau i va proclamar Guillaume de Bode president del club per un nou mandat de sis anys fins al 2017.

La llista presentada per Guillaume de Bode no va presentar cap observació per part de la Junta Electoral, que va aprovar la presència del propi president i de tots els candidats com a socis de ple dret per formar una nova junta durant els propers sis anys, tal com marca el nou canvi en la llei d'entitats esportives de la Secretaria General de l'Esport. L'ens esportiu permetia escollir a les entitats períodes entre 6 i 8 anys. En la passada Assemblea General Ordinària, els socis de l'Europa van establir el mínim legal de sis anys per a les futures directives.

Amb aquest segon mandat, la presidència de De Bode comprendrà els períodes entre l'any 2007, el del Centenari, i el 2017. Un total de deu anys. Si aquesta segona etapa de la presidència segueix el seu curs ordinari fins al final del mandat, De Bode es convertirà en el segon president de la història de l'entitat amb més temps al càrrec, empatat a deu anys amb Josep Castro (1986 - 1996) i només superat pel president més històric de tots els temps, Joan Matas, qui va acumular quinze anys en dues etapes (1915-1926/27 i 1928/29 a 1931).

acidH TEB FederacioAcell