Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PRESENTACIÓ DE LA NOVA JUNTA EN RODA DE PREMSA A L'ESTADI

Acte obert a aficionats, socis i mitjans

El ClubUn cop confirmada l'única candidatura a president i junta presentada a les eleccions del club i proclamada per la Junta Electoral el passat divendres, Guillaume de Bode, president de l'entitat, farà una roda de premsa dijous a les 20 hores al Nou Sardenya per explicar el nou projecte i presentar les cares noves que l'acompanyaran en el seu segon mandat.

La sala de premsa del club, escenari habitual d'aquest tipus d'actes, acollirà el proper dijous dia 10, a les 20 hores, la roda de premsa informativa de la nova junta del club. Guillaume de Bode inicia aquests dies el seu segon mandat (aquest pel període de sis anys) i al seu costat l'acompanyen antics directius i també cares noves pel soci europeista. L'acte, obert a tothom, servirà per donar-les a conéixer i també per parlar del futur més immediat de l'entitat en diferents aspectes.

Al marge del president, la futura junta estarà formada per sis socis més inscrits a la candidatura: Agustí Parra, Agustí Tenllado, Joan Josep Isern, Manel Serrano, Xavier Pascual i Robert Biete. La roda de premsa servirà també per concretar el nombre definitiu de directius que formaran la futura gestió del club i que el president hagi decidit incorporar d'entre els directius en funcions que es van mantenir dins la junta de forma provisional durant el procés electoral.

acidH TEB FederacioAcell