Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RESULTATS I AGENDA, ARA VISIBLES A LA PANTALLA 'DPOP'

Informació visual a la 'LED' de l'estadi

El ClubA mitjans del mes de desembre, el CE Europa va instal·lar a l'entrada de la porta principal de tribuna una gegant pantalla LED d'informació en col·laboració amb la casa 'Alooha'. Aquesta pantalla ofereix actualment informació d'interès com els resultats del cap de setmana i l'agenda de partits, horaris i camp de competició de tots els equips del club.

La pantalla (anomenada 'dPoP') es va instal·lar al recinte dies abans de la disputa del partit solidari de famosos de La Marató de TV3. Des de llavors, aquest gran marc publicitari ha anunciat diferents actes del club, partits i altres aspectes publicitaris. Des de finals de la setmana passada, la pantalla gegant ofereix a tots els socis i aficionats que entrin dia rere dia per les instal·lacions, la informació de tots els resultats del cap de setmana (visibles de dilluns migdia a dimecres) i l'agenda de la propera jornada (visible de dijous a diumenge).

Tots els continguts del 'dPoP' es van canviant automàticament i de forma aleatòria cada 10 segons. En el cas de l'agenda i els resultats, el temps de publicació en pantalla és de 30 segons, donant temps al lector a poder repassar tots els números i xifres que presenten. El departament de comunicació del club treballa en poder oferir properament molta més informació en aquesta pantalla i poder treure més profit de les seves possibilitats.

 

acidH TEB FederacioAcell