Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PRESENTADA LA PRIMERA JUNTA QUE PRESIDIRÀ DURANT SIS ANYS

La directiva reforçarà el treball de comissió

El ClubLa sala de premsa del Nou Sardenya va acollir ahir l'acte de presentació en públic dels membres de la nova directiva del club. Guillaume de Bode, que repetirà mandat (aquesta vegada per sis anys més) va resumir la idea de treball de futur en una junta marcada per l'aspecte social i que treballarà en petits agrupaments per comissions amb gent externa.

Guillaume de Bode va resumir la gestió dels propers sis anys com un repte de "racionalitat i coherència" de cara a la junta directiva. El president va definir l'òrgan directiu com "un Lego. Sempre està en construcció i sempre li pots afegir una peça". El màxim dirigent escapulat va defensar el treball de la junta en comissions on podrien entrar a formar-ne part socis externs a la directiva i on a De Bode li agradaria "comptar amb almenys un representat de cada penya en aquestes comissions més socials".

En l'acte, que va acollir una bona representació de socis i mitjans de comunicació, el president va marcar l'objectiu del futur del club que, segons ell, passa "per arribar a Segona B amb una economia sanejada i que permeti afrontar-la sense ser un pas efímer. És l'objectiu dels propers anys i no hi renunciarem si ens el trobem aviat". La roda de premsa va servir per visualitzar el canvi de poders entre la junta en funcions -presidida per Arturo Ramirez, qui s'incorpora novament a l'organigrama directiu- i la junta formada per l'única candidatura a les eleccions.

 

ALGUNES IMATGES DE L'ACTE

El  Club
Guillaume de Bode, simbolitzant recollir el testimoni de les regnes
del club de mans d'Arturo Ramírez, president en funcions

El  Club
El retorn de Joan Josep Isern al club és un dels factors més destacats

El  Club
Tots els membres de la nova directiva

 

acidH TEB FederacioAcell