Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DE L'ESCOLA A L'ESTADI

Campanya europeista als centres formatius

El ClubLa junta directiva de l'Europa ha engegat una nova campanya d'aficionats destinada als joves estudiants de Gràcia que cursen els seus estudis en diferents centres de la Vila i també a escoles dels barris del voltant. El club regalarà entrades de promoció escolar per venir a l'estadi a veure el Primer Equip els diumenges i intentar crear nous aficionats.

Cada quinze dies, un centre educatiu rebrà un gruix d'entrades gratuïtes a repartir entre els seus alumnes. La campanya se suma a les existents de captació de socis però amb una peculiaritat diferent. En el cas de la captació de socis, es busca fidelitzar amb un carnet la gent que té simpatia o proximitat a l'Europa. Amb les promocions escolars es busca generar una llavor de base, crear nova afició i simpatia per, a la llarga i amb el creixement infantil i juvenil dels estudiants, fer créixer també una nova generació d'europeistes que tingui fidelitat en el futur.

Aquesta tasca, impulsada als anys 90 pel CE Europa i on hi va col·laborar molt activament la penya Caliu Gracienc, s'intenta recuperar ara gairebé quinze anys després. El bon moment esportiu del Primer Equip es vol aprofitar també com 'efecte crida' pel sector d'edat de la societat més difícil d'engrescar en competència amb altres motivacions socials, esportives i de lleure de l'entorn actual.

 

acidH TEB FederacioAcell